BlogUtazásWizzAir repülőjegy

Idén szerencsére ismét úgy indulhat a nyár kedvenc szigetünkön, amilyen volt a covid őrület előtt. Nem kell már semmilyen igazolás vagy teszt a beutazáshoz, lehet repülni szabadon, nincsenek már további egyéb korlátozások sem. Néhány emberen rajta ragadt a maszk😊, megszokásból hordják még egy páran, de már nem kötelező sem az éttermekben sem a bevásárló központokban.

Az idei évben Costa del Silencion négy új lakás üzemeltetésével bővültünk. Köszönet a befektetők felénk irányuló bizalmának, ezeket a lakásokat is rövid távú bérbeadásra hasznosítjuk. Egy három hálószobás, nagy teraszos apartman, két egyhálós és egy  kis stúdió várja vendégeinket. Mindegyik apartman modern kialakítású, ízléses, tiszta lakás, nagyon jól felszerelt, gyors wifivel rendelkeznek, a komplexumban medence, szép kert található, a közelben szupermarket, gyógyszertár, kiváló éttermek és két nagyszerű strand várja a pihenni vágyókat.  A héten egy szörfös csapat érkezett hozzánk, ősszel egy motoros tábort látunk vendégül. Az apartmanok, mivel közel vannak egymáshoz, lehetővé teszik akár egy nagyobb baráti társaság együttes fogadását is, úgy hogy mégis lehetőség legyen külön is lenni.

Vannak még szabad helyeink a nyárra, 50 euro/éjszaka/nap/2 főtől indulnak az apartmanok árai, jóval kedvezőbben, mint egy szállodában. De nemcsak egyszerűen szállást ajánlunk, hanem egy olyan szolgáltatással egybekötött csomagot, ami miatt utasaink 80%-a visszatérő vendégünk.

Közkívánatra továbbra is elérhető az autóbérlés szolgáltatás az apartmanjainkhoz, sőt májustól már kismotor is bérelhető. „B” típusú jogosítvánnyal  Tenerifén lehet 125 cm3-es motort is vezetni, amellyel egy élmény felfedezni a szigetet.

Igény esetén személyre szabott szigetfelfedező utakat is tartunk, olyan részeit tudjuk megmutatni Tenerifének, amit turista nem láthatott azelőtt.

Magánapartmanjainkban extra kívánságot is tudunk teljesíteni, a nászutas szoba bekészítésétől kezdve, a luxus reptéri transzferig szívesen segítünk. Magyar nyelvű asszisztencia áll a nyaralás teljes időtartalma alatt  utasaink rendelkezésére.

Még egy jó hír: korlátozott számban ugyan de ismét foglalhatóak a közvetlen charter járatra a Wizzairtől jóval kedvezőbb árú elsőbbségi beszállással, 32 kg-os feladható bőrönddel és ajándék egymás melletti ülőhellyel repülőjegyek.

Mindenkit várunk nagyon sok szeretettel.

Ajánlatkérés

    Név*

    Telefonszám*

    Email cím*

    Dátum*

    Hány fő?*

    Üzenet

    Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

    Hozzászólés / Kérdés