Fektessen be ingatlanba a Kanári-szigeteken!

Vásároljon második otthont, apartmant, társasházat, Tenerifén és élvezze a nyugodt életet ezen a csodálatos szigeten!

Ingatlanba Tenerifén még a pár éve folyamatosan emelkedő árak ellenére is érdemes befektetni. Ha sokkal jobb hozamot nem is lehet elérni a magyarországi ingatlanpiaci megtérülésnél (maradjunk a realitások talaján), de euróban érkezik a bérleti díj, és az értéknövekedés miatt jó befektetést csinálhatunk. Másik, nem gazdasági, hanem inkább emocionális szempont egy második otthon vásárlása. Kevesebb jobb helyet ismerek Európában a Kanári-szigeteknél, ahol életvitelszerűen hosszú távon lehet élni, ahol otthonra találhatunk. Amennyiben felkeltette ez a lehetőség a figyelmét, látogasson ki hozzánk, legyen szállóvendégünk egy általunk üzemeltetett apartmanunkban. Nyaraljon nálunk, miközben szívesen elintézzük együtt a nélkülözhetetlen hivatalos ügyeket, és örömmel keresünk lakást az Ön hosszútávú céljaihoz igazítva.

Miért érdemes Tenerifén ingatlant vásárolni?

✔️ Tenerife az örök tavasz szigete, fantasztikus klímája egész évben tökéletes az emberi szervezet számára. Ennek köszönhetően folyamatos a turista szezon, az ingatlanok kiadása akár rövid, akár hosszú távra is ideális.

✔️ Európából mindössze pár óra repülés alatt megközelíthető a hét minden napján. Két nemzetközi reptere folyamatosan várja az ideérkezőket. Fapados járattal olcsó a közlekedés.

✔️ Viszonylag alacsonyak az ingatlanárak a környező mediterrán üdülőrészekhez képest, egy budapesti lakás áráért már saját apartmanod lehet. A kedvező lakásárak és a folyamatos kiadhatóság miatt magas megtérülésre lehet alapozni.

✔️ A spanyolok híresen kedves vendégszeretete, a finom ételek és a jó hangulat elsőre rabul ejti az ideérkezők szívét. Tenerife elég nagy és fejlett ahhoz, hogy egy második otthon alternatívája legyen.

✔️ Kedvező adókörnyezet érvényes a Kanári-szigetekre.

✔️ Európai jogrendszer biztosítja a biztonságos befektetést.

Miért érdemes minket választani, ha Tenerifén szeretne ingatlant vásárolni?

✔️ Itt élünk a szigeten, ez a második otthonunk. Olyan háttértudással rendelkezünk, aminek az előnyeit szívesen megosztjuk a befektetőinkkel.

✔️ Teljes körű ingatlanmenedzselést vállalunk a vásárlástól kezdve a bérleti díjak beszedéséig. Kivitelező cégünk vállalja az ingatlan felújításával és karbantartásával kapcsolatos munkákat.

✔️ Magyar nyelvű teljes körű asszisztencia (könyvelés, ügyfélkommunikáció)

✔️ Befektetői gondolkodásmód. Mivel mi magunk is befektetünk folyamatosan Tenerifén, ezért ilyen szemmel ajánlunk vásárlásra ingatlanokat.

Szeretettel várjuk Önt is Tenerifén. Szívesen megszervezzük az itt tartózkodását. Kösse össze a vásárlást egy kellemes nyaralással!
Tekintse meg bérlehető apartmanjainkat!