Fektessen be ingatlanba a Kanári-szigeteken!

Vásároljon második otthont, apartmant, társasházat, Tenerifén és élvezze a nyugodt életet ezen a csodálatos szigeten!

Ingatlanba most különösen érdemes befektetni Tenerifén, a magyarországi ingatlanpiac megtérülésnél jóval többet profitálhatunk- főleg, ha társasház vásárlásban gondolkodunk. A hosszú távra bérbe adott, jó befektetésnek számító társasházak nem közvetlenül az óceánparton találhatóak, hanem kicsit északabbra a hegyek között, de még mindig a sziget déli részén, jó közlekedési lehetőséggel a turista zónákhoz. Azoknak a rezidenseknek lehet jó feltételekkel kiadni, akik az ide érkező utasok kiszolgálására szakosodtak (pincérek, szobaasszonyok, idegenvezetők) vagy valamilyen más szolgáltató szektorban dolgoznak (fodrász, autószerelő stb). Stabil, jó fizető réteget képeznek, biztos megtérülést a befektetett tőkénknek. Plusz lehetőség a társasházakra való még egy szint (esetleg kettő) ráépítése, ami további lakásokat eredményez töredék bekerülési áron. Amennyiben felkeltette ez a lehetőség a figyelmét, és szeretne Tenerifén egy másik, biztos befektetést hozó lábat építeni, látogasson ki hozzánk, és szívesen megmutatunk Önnek évek óta nyereséggel működő projecteket.

Miért érdemes Tenerifén ingatlant vásárolni?

✔️ Tenerife az örök tavasz szigete, fantasztikus klímája egész évben tökéletes az emberi szervezet számára. Ennek köszönhetően folyamatos a turista szezon, az ingatlanok kiadása akár rövid, akár hosszú távra is ideális.

✔️ Európából mindössze pár óra repülés alatt megközelíthető a hét minden napján. Két nemzetközi reptere folyamatosan várja az ideérkezőket. Fapados járattal olcsó a közlekedés.

✔️ Viszonylag alacsonyak az ingatlanárak a környező mediterrán üdülőrészekhez képest, egy budapesti lakás áráért már saját apartmanod lehet. A kedvező lakásárak és a folyamatos kiadhatóság miatt magas megtérülésre lehet alapozni.

✔️ A spanyolok híresen kedves vendégszeretete, a finom ételek és a jó hangulat elsőre rabul ejti az ideérkezők szívét. Tenerife elég nagy és fejlett ahhoz, hogy egy második otthon alternatívája legyen.

✔️ Kedvező adókörnyezet érvényes a Kanári-szigetekre.

✔️ Európai jogrendszer biztosítja a biztonságos befektetést.

Miért érdemes minket választani, ha Tenerifén szeretne ingatlant vásárolni?

✔️ Itt élünk a szigeten, ez a második otthonunk. Olyan háttértudással rendelkezünk, aminek az előnyeit szívesen megosztjuk a befektetőinkkel.

✔️ Teljes körű ingatlanmenedzselést vállalunk a vásárlástól kezdve a bérleti díjak beszedéséig. Kivitelező cégünk vállalja az ingatlan felújításával és karbantartásával kapcsolatos munkákat.

✔️ Magyar nyelvű teljes körű asszisztencia (könyvelés, ügyfélkommunikáció)

✔️ Befektetői gondolkodásmód. Mivel mi magunk is befektetünk folyamatosan Tenerifén, ezért ilyen szemmel ajánlunk vásárlásra ingatlanokat.

Szeretettel várjuk Önt is Tenerifén. Szívesen megszervezzük az itt tartózkodását. Kösse össze a vásárlást egy kellemes nyaralással!