Akció!

Rendteremtés magad körül e-book

3,990 Ft

Tippek, trükkök, praktikák a bőséges és boldog élet fogadására.

Ebben az e-book-ban bemutatom neked a selejtezés és a rendteremtés logikus vezérelveit, majd többféle lehetőség közül tudsz választani, ami a te egyéniségedhez a leginkább illik, és a mindennapjaidban sikeresen alkalmazni is tudod. Ha nem tudunk egy módszert betartani az olyan, mintha nem is működne, csak az számít értékesnek, ami a te életben valóban működik.

Ez az e-book tíz esettanulmányt tartalmaz, melyen keresztül számos selejtezési és rendrakási ötlettel és praktikával foglak megismertetni téged, és elolvashatod azt is, hogyan volt képes megváltoztatni egy alapos rendteremtés főhőseim sorsát, beleértve a sajátomat is. Minden történet egyben egy lelki tanítás is, bizonyítékul arra, hogy milyen hatalmas erővel bír, ha az ember átveszi a kontrollt a tárgyai felett.

Kategória:

Leírás

Egy rendezett otthon hihetetlen belső tartást ad. Ha rendben vannak a hétköznapi dolgaid, akkor olyan biztonságérzeted alakul ki, ami az életed többi szegmensére is kihat. Emlékszem, hogy az én életem is akkor kezdett egyenesbe jönni, amikor ténylegesen rendet csináltam az akkor még otthonnak aligha nevezhető bérelt, romos házban, ahol elég kilátástalanul éltem. Majd amikor átválogattam, leselejteztem a dolgaimat, és mindennek megtaláltam a saját helyét, akkor kezdtem szép lassan harmóniába kerülni önmagammal is. Megtanultam becsülni a körülöttem lévő tárgyakat, és ezáltal megtanultam becsülni saját magamat is.

Életem azóta pozitív irányban változott, és én hiszem azt, hogy ennek része volt a selejtezés, azaz a múltam elengedése és a rendrakás, azaz a jelen tisztán tartása. Még mindig csodálattal tölt el, amikor látom, milyen kedvező hatással van egy rendezett otthon annak tulajdonosára. A saját esetemet és mások példáit is meg fogom veled osztani, hogyan változott meg jó irányban az életünk. Lépésről lépésre bemutatom neked a tárolás titkát, és ígérem, hogy nemcsak több helyed lesz, és nemcsak az otthonodban fogod jobban érezni magad, hanem a saját bőrödben is. Minőségi kapcsolatod lesz a tárgyaiddal, és ennek következményeképp magaddal is.

A rendteremtés kellemes következményeképpen a mindennapjaim egyszerűbbek lettek, és sokkal több időm marad a valóban fontos dolgok megélésére. Hálás vagyok azoknak az embernek is, akikkel a rendrakás kapcsán összehozott a sors, mert nagyon sok értékes emberi kapcsolat született belőle. Úgy érzem, nemcsak én tudtam nekik adni, hanem sokat tanultam én is tőlük. Azért osztom meg veled a történeteinket, hogy téged is inspiráljon a változás iránti szándék. A
rendrakás folyamán ismertem fel én is, hogy milyen sok lehetőség van körülöttünk, ha merünk és akarunk változtatni.

Vedd észre te is, tedd rendbe az otthonodat, és a boldogság megérkezik hozzád is!

Tartalomjegyzék

Rendteremtés Tartalomjegyzék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rendteremtés magad körül e-book” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólés / Kérdés