Miért fejleszd magad az ingatlanbefektetések területén?

Az ingatlan vásárlás megfontolt döntést igényel. Ha csak saját célra vásárolsz ingatlant, akkor is érdemes biztosra menni, hiszen nem mindegy mennyiért, hol és mikor vásárolsz. Ha képzed magad ebben a témakörben, azt is meg tudod tanulni, hogyan lehet megnövelni az ingatlanod értékét okos alaprajzi átalakítással és néhány költséghatékony felújítási trükkel.

Webshopunk az ingatlanbefektetési lehetőségek széles spektrumának gyűjtőhelye. Találsz a legjobb amerikai ingatlanbefektetőktől papír alapú könyveket, adaptálva a magyar, helyi viszonyokra. Ezek a multimilliomosok különböző nézőpontból látják az ingatlanbefektetéseket. Van olyan, aki csak bérbeadási célra vásárol lakást, van, aki csak vásárol majd fejleszti az ingatlant és gyorsan eladja, van, aki keveri ezt a két módszert. Mindegyik nézőpont értékes és működik, válaszd ki te is a neked valót!

Két e-bookot is találsz a webshopon, melyek a saját ingatlanfejlesztői munkám eredményei. Ajánlom számodra, ha szeretnéd megtanulni azt, hogyan lehet egy ingatlant alaprajzi korszerűsítéssel fejleszteni, majd felkészíteni egy gyors kiadásra vagy eladásra. Azokat a példákat gyűjtöttem össze, melyeket én is a legtöbbször használok a kanári-szigeteki ingatlan befektetéseink kapcsán.

Ha személyes mentorálást szeretnél ingatlanbefektetéssel, lakásátalakítással kapcsolatban, akkor keress bátran a tanácsadás menüpontban. Legjobb befektetés, ha magunkat fejlesztjük, erre szolgálnak a könyvek és az e-bookok. Én abban tudok neked segíteni, hogy képes leszel befektetői szemmel tekinteni az ingatlanokra, akár a saját lakásodra is. Megtanulod észrevenni azt a plusz lehetőséget, amely értékesebbé teszi legfontosabb vagyontárgyunkat, az otthonunkat.

Tanácsadás (90 perc)

19,000 Ft
Kiköltözéshez, adózással, lakásvásárlással és bérléssel kapcsolatos információk.
Szeretne első kézből hasznos információt kapni a kiköltözéssel kapcsolatban?
9 évvel ezelőtt két kisgyermekemmel együtt érkeztünk a szigetre. Számos olyan jó tanáccsal tudok segíteni, ami megkönnyíti a tenerifi élet elindítását (pl. iskolai beiratkozás, lakásbérlés, lakásvásárlás, adózási kérdések). Tervezzük meg közösen új életük tartópilléreit online tanácsadás keretében! Mert minden az alapok biztos lefektetésén múlik….
Akció!

A tökéletes alaprajzú és bebútorozott lakás e-book

14,990 Ft 5,990 Ft

Hogyan hozz létre önállóan olyan otthon, amely minden igényedet kielégíti akár kis alapterületen is?

Hogyan lesz az otthonod számodra tökéletes?

Tudd meg a könyvből, hogy milyen alaprajzi  átalakítási és bútorozási ötletekkel lehet értékesebb és otthonosabb a lakásod!

Miért fontos ez Neked?

  • Mert nem mindegy, hogy lakásod értéke a felújítás után 50%-kal csökken, vagy 50%-kal nő
  • Mert megspórolhahatod a meggondolatlan átalakításra szánt milliókat (és a későbbi megbánást)
  • Mert mindenki egy olyan házban vagy lakásban szeretne élni, ami valóban otthon, és nem csak egy hely, ahol alszunk
  • Nem feltétlenül kell elköltöznöd a megszokott környezetből
  • Egy új élethelyzet beálltával is rugalmasan átalakíthatod az otthonodat
  • Akár egészen mini lakásban is megvalósítható a tökéletes otthon
Akció!

Rendteremtés magad körül e-book

9,990 Ft 3,990 Ft

Tippek, trükkök, praktikák a bőséges és boldog élet fogadására.

Ebben az e-book-ban bemutatom neked a selejtezés és a rendteremtés logikus vezérelveit, majd többféle lehetőség közül tudsz választani, ami a te egyéniségedhez a leginkább illik, és a mindennapjaidban sikeresen alkalmazni is tudod. Ha nem tudunk egy módszert betartani az olyan, mintha nem is működne, csak az számít értékesnek, ami a te életben valóban működik.

Ez az e-book tíz esettanulmányt tartalmaz, melyen keresztül számos selejtezési és rendrakási ötlettel és praktikával foglak megismertetni téged, és elolvashatod azt is, hogyan volt képes megváltoztatni egy alapos rendteremtés főhőseim sorsát, beleértve a sajátomat is. Minden történet egyben egy lelki tanítás is, bizonyítékul arra, hogy milyen hatalmas erővel bír, ha az ember átveszi a kontrollt a tárgyai felett.

Akció!

Időzítés az ingatlanpiacon

3,490 Ft 2,000 Ft

Az olcsón vásárlás és a drágán a sikeres ingatlan befektetők titka. Craig Hall könyvében érthetően elmagyarázza, hogy miért a piaci időzítés a legjobb módszer arra, hogy ingatlanokból pénzt csináljunk. Az általa összefoglalt hét trend, amelyek az ingatlanokkal kapcsolatos időzítési döntéseket mozgatja, pontos útmutatót ad, hogy mikor vásároljunk, hogyan tartsuk meg ingatlanunkat, mikor adjuk azt el. Tökéletes könyv, mely az elméleti száraz trendeket élvezetes, gyakorlatias példákkal érthetően mutatja be. Ha biztosra akarsz menni az ingatlanod megvásárlásodnál, ne hagyd ki ezt a könyvet!

Szerző: Craig Hall
Kiadás éve: 2005
Oldalak száma: 270

Akció!

Vagyonteremtés

2,890 Ft 2,000 Ft

Vonulj vissza tíz éven belül Robert G. Allen hét vagyonteremtő alapelvének felhasználásával! Sajátos, könnyen érthető stílusával Allen részletesen kifejti gyakorlati tanácsait, és bemutatja, hogyan meríts előnyt a jelenlegi adótörvényekből, hogyan használd a hatástöbbszörözést, a kockázatok csökkentése mellett vagyonod megtartására, hogyan húzz hasznot magas hozamú diszkont jelzálogokból, és szerezz hosszú távú profitot arany és ezüst érmékből. Könyvében kitér arra is, hogy hozz létre cégeket és trösztöket eszközeid védelmére, és megmutatja, hogyan találd meg a legmagasabb megtérülést, a legnagyobb likviditás mellett. Hiányteremtő mű a vagyonépítés területén, nem hiányozhat a könyvespolcodról!

Szerző: Robert G. Allen
Kiadás éve: 2009
Oldalak száma: 262

Akció!

Csináld nagyban! – A különlegesen sikeres élet 49 titka

2,890 Ft 2,000 Ft

Ez a könyv egy igazi csemege az ingatlanbefektetéssel foglalkozók körében. Frank McKinney, akit gyakran “rock ‘n’ roll” fejlesztőként emlegetnek, az ultra luxussal leszerelt lakóingatlanok első számú fejlesztője, és eladási célú építője a világon. Példája azt mutatja, hogy egyensúlyt lehet teremteni a munka és a játék között, és megőrizhető az egyéniség miközben a csúcs felé tartasz. A könyv olvasása közben remekül szórakozhatsz, miközben remek ötleteket kapsz egy ingatlan eladásra való felkészítéséhez, azaz a home staging-hez.

Szerző: Frank McKinney
Kiadás éve: 2007
Oldalak száma: 374

Akció!

Találj rá, pofozd ki, add el, profitálj!

3,490 Ft 2,000 Ft

Kevin C. Myers egy többféle tevékenységet végző cégcsoport elnöke, amelynek székhelye Albuquerque, Új-Mexikó. A cég egyaránt foglalkozik ingatlanokkal kapcsolatos befektetésekkel, értékbecsléssel, privát jelzálog kölcsönzéssel és oktatással. Több mint 25 éves ingatlanos karrierje során számos befektetési célú ingatlant, elsősorban családi házakat épített fel. Az általa alkalmazott technikákat országszerte meghirdetett ingatlan rehabilitációs szemináriumai keretében oktatja, nagy sikerrel. Ha szeretnél profi ingatlanbefektetővé válni, és gyors profithoz jutni, akkor ez a könyv egy olyan alapmű, melyet nem hagyhatsz ki.

Átfogó kalauz az izzadságmentes pénzcsináláshoz – ingatlan rehabilitációval.

Szerző: Kevin C. Myers
Kiadás éve: 2005
Oldalak száma: 297

Akció!

TRUMP ingatlanstratégiái – Milliárdos leckék kisbefektetőknek

2,890 Ft 2,000 Ft

Donald Trump neve mindneki számára ismerősen cseng. Amelett, hogy az Egyesült Államok mostani elnöke, a világ leghíresebb ingatlan milliárdosa is. George Ross, aki huszonöt éven keresztül volt Trump legközelebbi tanácsadója, most felfedi előttünk annak az ingatlan befektetési stratégiának a lényegét, amely Trumpot olyan sikeressé tette. És ami még ennél is fontosabb, Ross bemutatja, hogyan tudja egy átlagos ingatlan befektető felhasználni ugyanezeket a kreatív technikákat ahhoz, hogy drámai módon megnövelje a profitját – legyen szó egyszerű felújításokról vagy családi házakról. Lebilincselően érdekes könyv, garantáltan segít bátrabb célokat kitűzni magunknak -és nemcsak az ingatlanbefektetések területén.

Szerző: George H. Ross; Andrew James McLean
Kiadás éve: 2007
Oldalak száma: 244

Akció!

Automatikus gazdagság – 6 lépés az anyagi függetlenség felé

2,890 Ft 2,000 Ft

Ha úgy érzed, eleged van már a különféle pénzügyi programokból, amelyek azt ígérik, hogy különféle részvények és kereskedési stratégiák révén gazdag leszel, és ha nincs türelmed olyan megtakarítási tervekbe fektetned a pénzedet, amelyeket követve 30-40 év múlva tapasztalhatnád meg “a kamatos kamat csodáját”, akkor éppen megfelelő könyvet választottál. Automatikus Gazdagság című könyvében az önerőből lett milliomos, Michael Masterson leírja saját tapasztalatait, és mint a visszavonulás, a befektetések és az ingatlanok szakértője komplett programot ajánl számodra az anyagi függetlenség eléréséhez. Hat alapelv köré szervezve, az Automatikus Gazdagság megmutatja, hogyan fejleszd ki magadban vagyonépítő készségeket és szokásokat, és hogyan válhat belőled is “automata vagyonépítő”. Az önerőből lett milliomos, Michael Masterson leírja saját tapasztalatait, és mint a visszavonulás, a befektetések és az ingatlanok szakértője komplett programot ajánl számodra az anyagi függetlenség eléréséhez. Az automatikus gazdagság jól átgondolt terv, amely egyidejűleg fókuszál a bevételek növelésére és a vagyonépítésre. Ez az egyedülálló, mély értelmű meglátásokkal és gyakorlati tanácsokkal teli kalauz, speciális lépéseket ajánl ahhoz, hogy már ma kialakítsd vagyonépítő szokásaidat, és kitűzd a milliomosi státus eléréséhez szükséges 3-15 éves terved lépcsőfokait, amelyek egy sokkal kielégítőbb pénzügyi élethez segítenek hozzá téged.

Szerző: Michael Masterson
Kiadás éve: 2006
Oldalak száma: 313

Akció!

Hétvégi Milliomos Gondolkodásmód

2,890 Ft 2,000 Ft

A nagysikerű “hétvégi milliomos” könyv folytatása, mely azt elemzi, hogyan érhetnek el hétköznapi emberek nem hétköznapi sikereket. A Hétvégi Milliomos Gondolkodásmód olyan bizonyított cselekvéssorozat, amely lépésről lépésre bemutatja, hogy átlagemberek hogyan jutottak el az anyagi függetlenséghez. Megtanulhatod, hogyan kell valóban úgy gondolkodni és viselkedni, mint egy milliomos. A témákból: növekvő extra jövedelemáramlás, célkitűzések és megvalósításuk, rossz pénzkezelési szokások, hasznos időfelhasználás, jó döntéshozatal, kockázatok, kölcsönök jó felhasználása.

Mindez érdekfeszítő, közvetlen stílusban, ahogy már a szerzőtől megszokhattuk.

Szerző: Roger Dawson; Mike Summey
Kiadás éve: 2006
Oldalak száma: 344

Akció!

A hétvégi milliomos ingatlanbefektetési titkai

2,590 Ft 2,000 Ft

Ez a könyv egy tökéletes útmutatót ad ahhoz, hogy egy normál életvitel mellett hogyan tudsz meggazdagodni a szabadidődben ingatlanbefektetések segítségével. Nem kell elhanyagolnod a napi munkádat ahhoz, hogy ingatlan befektetésbe fogjál. Ez a lépésről lépésre kalauz megmutatja, hogyan keresd meg a megfelelő ingatlant, és hogyan elemezd annak valódi értékét, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a befektetésedből. Hosszú távú stratégiát kínál, mely azon alapul, hogy hatástöbbszörözéssel minél több ingatlant vásárolj és fejlessz fel annak érdekében, hogy tekintélyes készpénzáramlásra (cash flow) tehess szert, nagyobb tőkebefektetés nélkül. A könyvből megtanulhatod, hogyan találj ideális befektetési célú ingatlanokat, hogyan határozd meg egy ingatlan befektetési értékekét, hogyan menedzseld és tartsd fenn ingatlanjaidat, és hogyan kerülj kapcsolatba, és tárgyalj eladókkal.

A könyv esettanulmányai kiválóan alkalmazhatók a mostani magyarországi ingatlan viszonyokra is.

Szerző: Mike Summey; Roger Dawson
Kiadás éve: 2004
Oldalak száma: 224