Miért fejleszd magad az ingatlanbefektetések területén?

Az ingatlan vásárlás megfontolt döntést igényel. Ha csak saját célra vásárolsz ingatlant, akkor is érdemes biztosra menni, hiszen nem mindegy mennyiért, hol és mikor vásárolsz. Ha képzed magad ebben a témakörben, azt is meg tudod tanulni, hogyan lehet megnövelni az ingatlanod értékét okos alaprajzi átalakítással és néhány költséghatékony felújítási trükkel.

Webshopunk az ingatlanbefektetési lehetőségek széles spektrumának gyűjtőhelye. Találsz a legjobb amerikai ingatlanbefektetőktől papír alapú könyveket, adaptálva a magyar, helyi viszonyokra. Ezek a multimilliomosok különböző nézőpontból látják az ingatlanbefektetéseket. Van olyan, aki csak bérbeadási célra vásárol lakást, van, aki csak vásárol majd fejleszti az ingatlant és gyorsan eladja, van, aki keveri ezt a két módszert. Mindegyik nézőpont értékes és működik, válaszd ki te is a neked valót!

Két e-bookot is találsz a webshopon, melyek a saját ingatlanfejlesztői munkám eredményei. Ajánlom számodra, ha szeretnéd megtanulni azt, hogyan lehet egy ingatlant alaprajzi korszerűsítéssel fejleszteni, majd felkészíteni egy gyors kiadásra vagy eladásra. Azokat a példákat gyűjtöttem össze, melyeket én is a legtöbbször használok a kanári-szigeteki ingatlan befektetéseink kapcsán.

Ha személyes mentorálást szeretnél ingatlanbefektetéssel, lakásátalakítással kapcsolatban, akkor keress bátran a tanácsadás menüpontban. Legjobb befektetés, ha magunkat fejlesztjük, erre szolgálnak a könyvek és az e-bookok. Én abban tudok neked segíteni, hogy képes leszel befektetői szemmel tekinteni az ingatlanokra, akár a saját lakásodra is. Megtanulod észrevenni azt a plusz lehetőséget, amely értékesebbé teszi legfontosabb vagyontárgyunkat, az otthonunkat.