Minden költözéssel új lehetőségek, friss energiák érkeznek hozzánk. Ha már néhány hétre el tudunk szökni a szürke, hideg, öreg téli kontinensről, az is kiválóan feltölti a fáradt testet-lelket. Szerencsére, egyre több ember teheti meg az online világnak és az olcsó repülőjegyeknek köszönhetően, hogy évente többször is visszatérnek Tenerifére. Ha úgy érzi, szívesen nyaralna vagy akár hosszabb ideig életvitelszerűen is élne Tenerifén, akkor szívesen látjuk az általunk üzemeltetett magántulajdonban lévő apartmanjaink egyikébe.  Befektetőink lakásai megbízható, kiváló minőségű, legális engedéllyel rendelkező, az Airbnb felületén szuper minősítésű, jól felszerelt apartmanok.  Itt tartózkodásuk alatt biztosítjuk a magyar nyelvű asszisztenciát. 

Ki ne vágyna óceánpart közelében lakni a fantasztikus klímájú Kanári-szigeteken?

Csodálatos érzés minden reggel napsütésre ébredni, és mosolygós emberek arcát látni. Tenerifén nem siet senki, itt igazán meg lehet élni a mindennapokat.

Amennyiben végleges kiköltözésben gondolkodik, a letelepedéshez szükséges hivatali ügyekben teljes körűen segítünk. Csapatunkban van magyar nyelven beszélő könyvelő, adótanácsadó és jogász végzettségű kollegánk is.
Tekintse meg bérelhető apartmanjainkat!

Miért választottam én is ezt a szigetet második otthonomnak?

✅ Tenerife az Európai Unióhoz tartozik, ezért senki nem érzi magát itt idegennek. Ismerős márkák köszönnek ránk a bevásárlóközpontokban, finom ételeket, gyümölcsöket, italokat fogyaszthatunk mindenhol a szigeten.

✅ A beszélt nyelv a spanyol, a kultúra európai sok programlehetőséggel, színházzal, mozival, operával, kiállításokkal és koncerttel. Két gyermekem ide jár iskolába, perfektül beszélik a spanyol és az angol nyelvet.

✅ Repülővel a hét minden napján elérhető az összes európai nagyváros pár órás repüléssel. Budapest öt óra követlen járattal, mely hetente többször közlekedik kitűnő menetrenddel.

✅ Temperált, kellemes meleg az év minden napján. A napsütés megunhatatlan, az óceán látványa mind a mai napig lenyűgöz.

✅ A helyiek kedves, melegszívű emberek, minket is gyorsan befogadtak. A szigeten alacsony költségvetésből is meg lehet élni, az élelmiszer olcsó, nincs autópálya és parkolási díj.

Mindezek miatt  gondolom azt, hogy pillanatnyilag Tenerifén lehet a legjobb életkörülmények mellett élni Európán belül.  Nem véletlenül sokan érkeznek ide a téli hónapokra hosszabb időre pihenni vagy akár kétlaki életet élni.

Miért válasszon bennünket, ha ingatlant szeretne bérelni Tenerifén, nem vakációs célokra?

✅ Segítünk megtalálni az ideális otthont, legyen az stúdiólakás vagy luxus családi ház

✅ Minőségi, jól felszerelt és praktikus alaprajzú lakásokat kínálunk

✅ A sziget déli részén, jó közlekedési lehetőséggel

✅ Egy hónaptól kezdve akár két évre is bérbe vehető ingatlanok

✅ Megbízható tulajdonosoktól korrekt feltételekkel

✅ Pontos és biztonságos szerződéskötés, nincs váratlan meglepetés