Minden változás egy kiváló lehetőséget hordoz magában. Ha úgy érzi, szívesen élne Tenerifén egy pár hónapig, vagy akár a végleges kiköltözés lehetősége is felmerült Önben, akkor érdemes olyan ingatlant bérelni, amit nem elsősorban a turisták számára tartanak fent. A mi specialitásunk a (fél)hosszú bérbeadás. Befektetőink számára fontos a hosszú távú, megbízható bérlő, ezért a kedvező bérleti díj mellett egy nagyfokú biztonságban is érezheti magát nálunk mindenki. Lakásaink kiváló minőségűek, jó elhelyezkedésűek és kiváló háttérszolgáltatással rendelkeznek. Szeretettel várjuk ezen a gyönyörű szigeten!

Ki ne vágyna óceánpart közelében lakni a fantasztikus klímájú Kanári-szigeteken?

Csodálatos érzés minden reggel napsütésre ébredni, és mosolygós emberek arcát látni. Tenerifén nem siet senki, itt igazán meg lehet élni a mindennapokat.

Miért választottam én is ezt a szigetet második otthonomnak?

✅ Tenerife az Európai Unióhoz tartozik, ezért senki nem érzi magát itt idegennek. Ismerős márkák köszönnek ránk a bevásárlóközpontokban, finom ételeket, gyümölcsöket, italokat fogyaszthatunk mindenhol a szigeten.

✅ A beszélt nyelv a spanyol, a kultúra európai sok programlehetőséggel, színházzal, mozival, operával, kiállításokkal és koncerttel. Két kisgyermekem ide jár iskolába, perfektül beszélik a spanyol és az angol nyelvet.

✅ Repülővel a hét minden napján elérhető az összes európai nagyváros pár órás repüléssel. Budapest öt óra követlen járattal, mely hetente kétszer közlekedik kitűnő menetrenddel.

✅ Temperált, kellemes meleg az év minden napján. A napsütés megunhatatlan, az óceán látványa mind a mai napig lenyűgöz.

✅ A helyiek kedves, melegszívű emberek, minket is gyorsan befogadtak. A szigeten alacsony költségvetésből is meg lehet élni, az élelmiszer olcsó, nincs autópálya és parkolási díj.

Mindezek miatt  gondolom azt, hogy pillanatnyilag Tenerifén lehet a legjobb életkörülmények mellett élni Európán belül.  Nem véletlenül sokan érkeznek ide a téli hónapokra hosszabb időre pihenni vagy akár kétlaki életet élni.

Miért válasszon bennünket, ha ingatlant szeretne bérelni Tenerifén, nem vakációs célokra?

✅ Segítünk megtalálni az ideális otthont, legyen az stúdiólakás vagy luxus családi ház

✅ Minőségi, jól felszerelt és praktikus alaprajzú lakásokat kínálunk

✅ A sziget déli részén, jó közlekedési lehetőséggel

✅ Egy hónaptól kezdve akár két évre is bérbe vehető ingatlanok

✅ Megbízható tulajdonosoktól korrekt feltételekkel

✅ Pontos és biztonságos szerződéskötés, nincs váratlan meglepetés

Amennyiben szeretne hosszú távra apartmant bérelni Tenerifén, kérjük vegye fel a velünk a kapcsolatot!
Ha kiköltözés előtt szeretne alaposan szétnézni a szigeten, szívesen megszervezzük nyaralását a repülőjegy vásárlásától, a szállásfoglaláson át a fakultatív programokig.